La 6.4.2024 klo 19 JuuriJuhla-RotFestin päätöskonsertti. Virolainen ilta: Mari Kalkun, Trad.Attack!

JuuriJuhlan päätöskonsertti on kahden virolaisen huippuartistin ilta. Sooloartisti Mari Kalkunin jälkeen lavan valtaa Trad.Attack!, jonka vastustamaton trad-pop-rock on valloittanut suuria lavoja kotimaassaan.

Mari Kalkun on kansainvälisesti tunnustettu taiteilija, joka on juuri julkaissut kauan odotetun uuden sooloalbuminsa nimeltä ’Stories of Stonia’. Uusi albumi yhdistää muinaisia myyttejä, runolauluja ja nykyaikaista runoutta yhdellä maailman vanhimmista kielistä – Võro. Albumi on jo saavuttanut paljon tunnustusta kansainvälisesti.

www.marikalkun.com

Virolainen Trad.Attack! on kääntänyt Viron musiikkikentän päälaelleen tuomalla trad-pop-rockin isoille lavoille ja valtamedian otsikoihin. Yhdeksän toimintavuotensa aikana yhtye on julkaissut viisi studioalbumia ja kolme digitaalista albumia, jotka kaikki avaavat uuden musiikillisen maailman. Heidän viimeisin täyspitkä albuminsa ”Bring It On” julkaistiin maaliskuussa 2023. Yhtyeen liveshow’ta siivittää vertailematon draivi ja karisma. Kotimaassaan Virossa useasti palkittu yhtye on valloittanut koko musiikkikentän!

Sandra Vabarna – säkkipilli, laulu, munniharppu, huilut
Jalmar Vabarna – kitara, laulu
Tõnu Tubli – rummut, laulu
Kaur Kenk – ääniteknikko

tradattack.ee/

Liput 23/18 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi
Kaikukorttitapahtuma

Sellosali
Kesto klo 19.00-21.20, sis. väliaika 20 min