18.8.2019 klo 15, Saaristoravintola Paven, Pentala, Espoo

Harmonikkataiturit Maria Kalaniemi ja virolainen Tuulikki Bartosik avaavat JuuriJuhla-RotFestin ja Pentalan saaristomuseon yhteistyön konsertillaan 18.8. klo 15.

Virolainen harmonikkataiteilija ja säveltäjä Tuulikki Bartosik tekee uutta musiikkia vanhoista skandinaavisista ja ugrilaisista aineksista. Inspiraationsa hän ammentaa juuriltaan Etelä-Viron Võrumaalta, mutta yhteistyöprojektit kuljettavat häntä ympäri maailmaa. JuuriJuhla-RotFestin taiteellinen johtaja Maria Kalaniemi on kansainvälisen huipputason muusikko ja lisäksi lahjakas ja omaleimainen säveltäjä, joka viime vuonna palkittiin niin Valtion musiikkipalkinnolla kun Ruotsin Kuninkaallisen musiikkiakatemian jäsenyydellä.
Yhdessä ja erikseen Maria ja Tuulikki luotsaavat yleisöä tunnelmasta toiseen, herkästä tunnelmoinnista energiseen polkan rytkeeseen. Välillä jaetaan tarinoita musiikista ja sen ihmeellisestä voimasta, joka kantaa yli mantereiden ja kielimuurien. Heille molemmille on luonto tärkeää, joten konserttipaikkana kaunis Pentalan saari Espoon saaristossa on mitä osuvin.

Liput: Lippu.fi 11,50 + toimitusmaksu, https://www.lippu.fi/harmonikkakonsertti-saariston-syleilyssae-maria-kalaniemi-tuulikki-bartosik-espoo-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2497062%2412010271&jumpIn=yTix&kuid=570234&from=erdetaila


Lippuja myynnissä myös ovelta.

Järjestäjina JuuriJuhla-RotFest sekä Saaristomuseo Pentala – Espoon kaupunginmuseo KAMU

Pentalan saari on Espoon saaristossa. Sinne pääsee reittiveneellä: http://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/17801

Ravintolan Pavenin asiakkaat voivat kiinnittyä omalla veneellä ESF:n laituriin, syvyys noin 5 m.

Varaa aikaa myös Pentalan saaristomuseoon tutustumiseen!
http://www.juurijuhla.fi
http://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/3400
https://www.tilausravintolat.fi/ravintola-paven/