Haltioidu Haltiassa – sävelmiä luonnosta. JuuriJuhla-RotFestin avajaiskonsertti.
Suden Aika -yhtyeen ainutlaatuinen sointi syntyy neljän vahvan ja erilaisen naisäänen yhdistelmästä. Duo Selina, kahden kantelistin nykykansanmusiikkiduo, hakee inspiraatiota pohjoismaisista kansanmusiikkiperinteistä.

Suden Aika on perinteen kantaja: musiikissa yhdistyy uusi ja vanha, ajattomat, perinteiset runolaulutekstit ja uusi musiikki. Pohjoismaiseen ja suomensukuiseen kansanmusiikkiperinteeseen pohjautuvan musiikin säveltää yhtye itse kalevalamittaisiin kansanrunoihin. Kalevalainen runokieli on rikasta, monisävyistä ja kaunista ja jokainen kuulija voi ymmärtää sen omalla tavallaan. Suden aika tekee merkittävää työtä vaaliessaan tätä rikasta suomalaista perintöä. Suden Ajan musiikki perustuu ensisijaisesti lauluun, mutta käytössä on paljon myös erilaisia instrumentteja: kanteleita, moraharppu, kansanomaisia huiluja ja erilaisia lyömäsoittimia.  Suden Ajan musiikkia YouTubessa

Duo Selinan ohjelmisto koostuu niin traditionaalisesta kuin itse sävelletystä musiikista. Kahden konserttikanteleen tarjoamat mahdollisuudet ovat pääosassa kaksikon rikkaassa soinnissa. Yhtye keskittyy instrumentaalimusiikkiin. Duon jäsenet ovat soittaneet erilaisissa kokoonpanoissa yhdessä yli kymmenen vuotta, mutta itse Duo Selinan matka alkoi vuonna 2012.

Konsertin päälle jatkot Haltiassa, jami-isäntänä Kesäpelimannit pääkaupunkiseudulta. Haltian ravintola loihtii tarjolle Juurijuhlaan sopivaa pientä purtavaa.
Liput 17/12 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi, www.lippu.fi/sv/artist/juurijuhla/
Suomen luontokeskus Haltia