Säkenöivää Jouhikkomagiaa!
VILDÁn esiintyminen on ikävä kyllä jouduttu perumaan sairastapauksen vuoksi! Heidän tilallaan tutustutaan syvemmin Pekko Käppiin muusikkona. Hän esiintyy konsertin aluksi soolona. Lavalla on mies, jouhikko ja ääni!

Tuhatvuotisen jouhikon soittaja ja lauluntekijä Pekko Käppi on erikoistunut arkaaisen kirjoittamattoman lauluperinteen suttuisimpiin ja pölyisimpiin reunakirjoituksiin. Hänen rujon riisutut esiintymisensä ovat hiljentäneet yleisöjä kotimaan kamaralla sekä kansainvälisillä areenoilla niin Europpassa kuin sen ulkopuolella. Suomalainen voodoo, karjalainen shamanismi ja arkaainen alkuvoima tekevät taikojaan vastustamattomasti.

Kalloja, nahkoja ja miesten pellavaisia kesämekkoja – Pekko Käppi & K:H:H:L on yhtye, joka todentaa sikarilaatikkokitaroineen ja jouhikkoineen mystisiä kansantaruja tähän aikaan. Kansanmusiikki, mystiikka ja poplaarikulttuuri kohtaavat yhtyeen käsittelyssä erikoislaatuisen persoonallisella tavalla, ja Käpin loihtiessa jouhikollaan voi ilmasta aistia taikuuden. Yhtyeen tuotantoa on ylistetty niin kriitikkojen kuin yleisönkin toimesta, mistä kertoo lukuisat kansalliset ja kansainväliset palkintoehdokkuudet!

Pekko Käppi & K:H:HL:
Pekko Käppi – jouhikko, laulu
Tommi Laine – kitara
Nuutti Vapaavuori – basso
Jani Auvinen – rummut

Livestream 10 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), Lippupiste, https://www.lippu.fi/artist/juurijuhla/

Jos teillä lipun ostaneilla on ongelmia päästä striimikonserttiin, niin ottakaa yhteys JuuriJuhla-RotFestiin: juurijuhla(ät)juurijuhla.fi, 0500 431913!

 

Konsertin kesto noin 1 h 35 min (sis. väliaika 15 min)
Livestriimaus Sellosalista
Konsertti nähtävissä 7 vrk, 15.4. saakka.

www.pekkokappi.com