Konserten med Paleface och Värttinä blir ett verbalt och musikaliskt fyrverkeri! Värttinä, som är en av de främsta artisterna inom världsmusiken, baserar sin musik på den karelska sång- och musiktraditionen. Paleface kan också ses som en slags runosångare, en nutida poet, som har historien som sin inspirationskälla samtidigt som han modigt skriver om smärtpunkterna i dagens samhället.

Livestream 10 € + leveransavgift (från 1 €), Lippupiste, https://www.lippu.fi/artist/juurijuhla/

Konsertlängd ungefär 60 min

Livestream från Sellosalen. Konsert kan ses i sju dagar.

www.varttina.com
www.facebook.com/PalefaceOfficial

JuuriJuhlas konserter i Sellosalen är livestreamat. Med en biljett köpt till salkonserter kan du se alla JuuriJuhla-strömmar. Retur av biljettpengar senast 28 mars 2021: https://web.lippu.fi/palautus/). Om du inte har ansökt om återbetalning av dina biljettpengar inom tidsfristen kommer du att få ett separat e-postmeddelande i början av april med instruktioner om hur du kan titta på livestreamar.

Om du vill delta i livestreamkonserterna men inte har angett din e-postadress när du köper din biljett kan du skicka den den 28 mars. av: 010 633 1030 eller customerservice@lippu.fi. I ditt meddelande, ange abonnentens namn, beställningsnummer och e-postadress som du vill att strömmande biljetter ska levereras till.