JuuriJuhlassa Värttinän rautaiset ja riehakkaat muusikot nousevat samalle lavalle Palefacen kanssa! Yleisöllä on lupa odottaa verbaalista ja musiikillista ilotulitusta, jossa hiki virtaa ja asennetta riittää.

Värttinä on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yhtyeitämme. Maailmanmusiikin kärkinimiin kuuluva Värttinä luo kuulijoidensa eteen tarinoita menneestä ja tästä päivästä hyödyntäen musiikissaan karjalaista laulu- ja pelimanniperinnettä.

Paleface eli Karri Miettinen on taas Suomen hiphop-skenen mammutti ja verbaalinen nero, joka on viime vuosina ottanut tuotantoonsa entistä enemmän kaikuja protestilaulujen maailmasta ja tökännyt terävällä kynällään rohkeasti yhteiskunnan kipupisteitä.

Mari Kaasinen, laulu
Karoliina Kantelinen, laulu
Susan Aho, laulu
Karri ”Paleface” Miettinen, rap
Tero Hyväluoma, viulu
Matti Laitinen, kitara ja mandocello
Mikko Hassinen, lyömäsoittimet

Livestream 10 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), Lippupiste, https://www.lippu.fi/artist/juurijuhla/
Konsertin kesto noin 60 min
Livestriimaus Sellosalista. Konsertti nähtävissä 7 vrk.

JuuriJuhlan konsertit Sellosalissa muuttuivat livestriimeiksi. Salikonsertteihin ostetulla lipulla katseluoikeus kaikkiin JuuriJuhlan striimeihin. Lippurahojen palautus 28.3.2021 mennessä: https://web.lippu.fi/palautus/). Mikäli et ole hakenut lippurahojen palautusta määräaikaan mennessä, saat huhtikuun alussa erillisen sähköpostin, jossa on ohjeet livestriimien katsomiseen.

Jos haluat osallistua livestream-konsertteihin, mutta et ole antanut sähköpostiosoitettasi lipunoston yhteydessä, voit toimittaa sen 28.3. mennessä: 010 633 1030 tai asiakaspalvelu@lippu.fi. Mainitse viestissäsi tilaajan nimi, tilausnumero ja sähköpostiosoite, johon toivot striimiliput toimitettavan.

www.varttina.com
www.facebook.com/PalefaceOfficial