20.2. kl. 15-16 Eläköön Folk! Maria Kalaniemi och Eero Grundström (livestream)

Strömmade från Tammerfors den 20 februari 2021 och åtnjöt hemifrån.

I Eläköön Folk! – konsert 20.2. kl. 15-16 spelar två mästerskapspelare Maria Kalaniemi och Eero Grundström. Musikerna vandrar på vägen till Mielo, där alla de mest känsliga känslorna smälter samman till brusande ljudlandskap. Marias kraftfulla kastning och känslomässiga laddning, genom både dragspel och ljud, liksom den hårda hjärtslag av Eros harmoni, tar lyssnaren på en känslomässig musikalisk resa.

Mielo är en stark, bemyndigande och mångsidig musikhistoria om att odla dina egna inre vingar. Du kan höra musik, till exempel vandring i skogar, vatten, soluppgång och solnedgång. Bakom varje komposition finns en stark historia som varje lyssnare får föreställa sig på sitt eget sätt.

Duon Kalaniemi & Grundström har uppträtt tillsammans i mer än tio år och det senaste albumet Mielo (2020) fick mycket beröm och förblev på toppen av den prestigefyllda World Music Charts Europe-listan.

Maria Kalaniemis och Eero Grundströms konsert kommer att produceras i Tammerfors i samarbete med JuuriJuhla-RotFest och Eläköön Folk! 

Se hela Eläköön Folk! program: https://folklandia.fi